Despotović u centru skandala, reagovao i Rubin

Autor: Aleksandar Golubović
subota 14.08.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Kratak fitilj srpskog napadača.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Povremeni reprezentativac Srbije Đorđe Despotović ušao je u burnu raspravu sa jednim navijačem Rubina, čiji je prvotimac, a neprikladan komentar na društvenim mrežama stigao je i do ruskog kluba koji se ovim povodom zvanično oglasio.

Sve je počelo nakon nedavne izjave nekadašnjeg napadača Crvene zvezde u kojem je naveo da bi sada igrao u Real Madridu, da nije završio u Kazahstanu.

Zbog ove nešto smelije izjave reagovao je jedan navijač Rubina koji je napisao:

"Gde je najbolji napadač ruske Premijer lige (RPL), koji je rekao da bi, da nije otišao u Kazahstan, danas igrao za Barselonu ili Real? Gde si, Despotoviću", na šta mu je Despotović odgovorio krajnje arognatno.

Odmah nakon toga, ruski klub je na svoj zvaničnom profilu objavio izvinjenje u Despotovićevo ime. Takođe, Rubin je pozvao navijače da na sledeći meč dođu zajedno sa svojim majkama, te da će srpski fudbaler platiti sve ulaznice.

"Despotović je, kao i svi i mi, bio jako iznerviran i nije uspeo da suzbije emocije, pa poziva vas i vaše majke na utakmicu protiv Krila! O trošku Despota", stoji u saopštenju ruskog kluba.

Rubin posle prva tri kola u ruskom šampionatu ima maksimalan učinak, a Despotović je postigao jedan gol.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke