Di Kanio o Vlahoviću i šansama za titulu, složiće se svaki navijač Juventusa!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 28.02.2022.
22:02
Izvor: Sportske.net

Legenda ima reč.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Legendarni Paolo Di Kanio dao je zanimljiv intervju za italijanske medije u kom je analizirao šanse Juventusa u borbi za titulu i uticaj koji je doneo Dušan Vlahović.

Srpski napadač je zaludeo Apenine i pre dolaska u Juve, a onda je sve podigao na još višu lestvicu. Vlahović je odigrao šest utakmica, postigao je  četiri gola i dodao jednu asistenciju i logično je da navijači sada veruju da mogu i do titule.

Na tu temu govorio je i Di Kanio, koji je najpre odgovorio na pitanje da li Juventus može da osvoji titulu do kraja sezone.

"I da i ne. "Da" samo zbog toga što je tu Vlahović, ali "ne" jer im protivnici stvore tri šanse u pet minuta. Za Juve bi bilo da nema utakmica u kup takmičenjima. Juventus ima sada polufinale Kupa Italije i revanš sa Viljarealom u Ligi šampiona. Deluje da je Napoli u prednosti, Juventus mora da uđe u seriju pobeda", rekao je Di Kanio.

Legendarni Italijan posebno se osvrnuo na igru i značaj Dušana Vlahovića.

"Dobili su igrača koji rešava probleme, donosi pobede u trenutku. Ipak, veliki je problem što usput imaju tri kup utakmice koje će ih istrošiti. Juventus jednostavno ne želi da igra, njihova igra svodi se na čekanje greške na svojoj polovini i da onda Vlahović postigne gol, jer deluje da to može kad god hoće. Juve igra manje rizičan fudbal nego Milan i Inter. Igraju jednostavno, bez rizika", smatra Di Kanio. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke