Navijači Juvea opleli po Di Mariji: ''Učini nam uslugu i ne vraćaj se posle Mundijala!''

Autor: Nemanja Veljković
ponedeljak 24.10.2022.
21:30
Izvor: Sportske.net

Navijači ''Bjankonera'' su imali šta da zamere.

 EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Anhel Di Marija našao se na udaru navijača Juventusa nakon nedavnih objava na društvenim mrežama.

Di Marija se nakon napuštanja PSŽ-a pridružio ''Bjankonerima'' kao slobodan igrač ovog leta, potpisavši jednogodišnji ugovor sa klubom iz Torina.

Među navijačima je vladalo veliko uzbuđenje jer su očekivali da će Argentinac biti jedna od ključnih napadačkih opcija u timu Masimilijana Alegrija. Međutim 34-godišnji fudbaler nije uspeo da ostavi pozitivan utisak, a nedavni njegov potez samo je još više razljutilo navijače.

Di Marija je nedavno na svojoj Instagram stranici okačio reklamu za Adidas u kojoj nosi dres Argentine. Ovaj potez izazvao je revolt kod navijača Juventusa, a svoje nezadovoljstvo su pokazivali u komentarima objave, sugerišući da se Argentinac pridružio njihovom timu samo kako bi ostao u formi za Svetsko prvenstvo.

''Došao si na odmor u Torino za 7 miliona evra da bi odigrao dve utakmice za tri meseca. Ti si dostojan naslednik onog parazita Remzija. Učini nam uslugu i posle Svetskog prvenstva se ne vraćaj, ne trebaju nam igrači koji samo gledaju svoje interese kao što si ti koji zarađuješ 23.000 evra za minut, nešto što velika većina Italijinana zaradi za dve godine!'', bili su neki od komentara frustriranih navijača.

Slična sudbina zadesila je i Leandra Paradesa, koji je stigao u Juventus na pozajmicu iz PSŽa. Vezista je proslavio titulu Boke Juniorsa na društvenim mrežama, što je izazvalo slične komentare simpatizera ''Bjankonera''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke