Dibala ima šest ponuda, jednu je već odbio!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 13.02.2022.
09:18
Izvor: Sportske.net

"La Hoja" i dalje ima prioritet...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Ugovor Paula Dibale je i dalje glavna tema u italijanskim medijima, i dalje nema dogovora, niti je najavljen dolazak njegovog agenta u Torino. Argentinac je ljut, navodno je klub promenio uslove sporazuma i sada umesto 10 miliona neto, dva vezuje za bonuse. Sve je to iznerviralo Dibalu, sećate se i reakcije pre par nedelja, kada je upadljivo gledao ka loži gde se nalazi direktor Arivabene, Nedved i Anjeli.

Italijanski mediji kažu da Argentinac skuplja ponude, u Engleskoj bi bez problema mogao da dobije željeni novac. 

Prvu ponudu je međutim odbio. Inter je preko Marote uspostavio kontakt, Dibala se zahvalio, navodno je rekao da nikada ne bi mogao da na taj način izda navijače Juventusa i da u Italiji jedino može da igra za Juve.

"La Hoja" i dalje vidi sadašnji klub u kome je sedam godina, kao prioritet, ali neće još dugo ćekati.

Atletiko je za sada bio najkonkretniji, oni su i ranije želeli Argentinca, ali on će čekati i Barselonu, pitanje je da li Katalonci imaju novac za njegovu platu.

Bajern je takođe svojevremeno za Dibalu nudio 100 miliona evra, sada mogu da ga dobiju bez obeštećenja, plata nije problem.

U PL, Čelsi i Mančester Junajted bi želeli Argentinca, prvi jer će biti promena u napadu i sigurno je da bi Dibala bio odlično rešenje. Što se Junajteda tiče, oni su, ako se vrati Poketino naciljali opet Kejna, ali Dibala bi bio odlično pojačanje. Odlazi Kavani, Grinvud će se teško oporaviti od skandala, Ronaldo je nezadovoljan, verovatno će i on napustiti klub. Dibala je jednom odbio Mančester JUnajted, ako bude bilo ponude, pogotovo jer "Đavoli" mogu da mu ponude ogromnu platu, mogao bi ipak da obuče crveni dres. 

Juventus ćuti, navijači jasno mole klub da Dibali ispuni želje, jer žele dugo da gledaju pakleni tandem sa Vlahovićem. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke