Dibala sve bliži, scenario praktično gotov!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 18.04.2022.
10:34
Izvor: Sportske.net

Uslovi se stvaraju, ovo je plan...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Inter je već isplanirao prelazni rok. Diktat iz Kine je sličan prošlogodišnjem, biće prodat jedan standardni član postave (prošle godine otišli su Hakimi i Lukaku) i za sada sve pokazuje da Lautaro Martinez blizu odlaska.

Cena i nije toliko velika, oko 70 miliona evra, Atletiko Madrid pre svih to sebi može da priušto, "Bik" želi u Španiju, pa se očekuje da napusti klub. 

Porodica Ženg želi da budu prodati igrači u vrednosti od 100 miliona kako bi se nastavila finansijska stabilizacija Intera, a taj novac osim Lautara u kasu mogu da unesu igrači sa pozajmica, Dalbert, Sensi, Lazaro, Espozito, Pinamonti. Takođe odlaze Vidal, Kolarov kao i Vesino, a klub se nada da će se osloboditi i Sančeza koji ima ogromnu platu.

Ali, ključna je prodaja Lautara, ako se to ostvari najveće pojačanje Intera biće Paulo Dibala. Marota i dalje pregovara sa Antunom, menadžerom Argentinca, zatražio je da sačekaju, spreman je četvorogodišnju ugovor od 7.5 miliona po sezoni. Neće Dibala biti jedino pojačanje, dolazi i golman Ajaksa Onana, ali "La Hoja" će sigurno izazvati euforiju kod navijača. 

Šta još traži Inter?

Skamaka ostaje opcija, Inzagi je tražio da ostane Perišić, kao i Bastoni i Škrinjar, klub bi mogao da napusti i DeFraj, u tom slučaju će se Inter ustremiti na štopera Torina Bremena

Za sada sve izgleda obećavajuće, u trci su za 20. skudeto, ali i kup.

Sutra uveče igraju protiv Milana revanš, u prvom nije bilo golova, AdmiralBet nudi dobru kvotu na pobedu Intera koji je po nama bolji tim. U drugom polufinalu, Juve ima 1:0 iz prvog meča u Firenci, ali kako igraju pre bisno vam savetovali malo golova nego pobedu "Bjankonera".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke