Đilardino slavi Andreu Pinamontija, Realovo dete spasilo Komo!

Autor: Ivan Cvetković
subota 19.10.2024.
16:56
Izvor: Sportske.net

U terminu od 15 časova, danas su odigrane dve utakmice osmog kola italijanske Serije A.

Tano Pecoraro/LaPresse via AP
Tano Pecoraro/LaPresse via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Đenove remizirali su na domaćem terenu sa ekipom Bolonje rezultatom 2:2.

Gosti su na teži način naučili onu da je "2:0 najopasniji rezultat", te ispustili dva gola prednosti najviše zahvaljujući Andrei Pinamontiju koji je možda i spasio poziciju Alberta Đilardina kao trenera "Grifona".

Bolju i konkretniju igru u prvom poluvremenu Bolonja je krunisala pogotkom Rikarda Orsolinija u 37. minutu, te je sa minimalnom prednošću i otišla na odmor.

Na početku drugog dela igre dogodio se novi hladan tuš za domaće navijače, igrao se 56. minut kada je Jens Odgard lepim i odmerenim udarcem sa distance matirao nemoćnog Lealija.

Činilo se u tim trenucima da će tim Vinćenca Italijana konačno prekinuti niz od tri utakmice bez pobede, međutim tako nije mislio Andrea Pinamonti.

Italijanski napadač iskoristio je grešku odbrane i posle dodavanja Ekatora postigao svoj prvi gol u 73, da bi u 85. sjajnim udarcem glavom i doneo bod Đenovi.

Podela bodova viđena je i u Komu gde je domaćin remizirao sa Parmom 1:1.

"Mlekadžije" su povele u 20. minutu majstorskim golom petom Anž-Joana Bonija, a konačan rezultat postavio je Niko Paz u poslednjim trenucima prvog poluvremena.

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke