Dinamo Zagreb - Blanko ugovor sa Petkovića?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.05.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Ako već žele da vrate Modrića, i sjajni napadač bi morao da ostane.

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Zagrebački Dinamo je pobedom nad Rijekom u gostima (2:1 poslepreokreta) došao nadomak odbrane titule, iako je u većem delu sezone zaostajao za Riječanima, pa i za Hajdukom.

''Modri'' u finišu sezone odlično igraju, a protiv Riječana je ključni čovek bio reprezentativni napadač Bruno Petković koji je postigao prelep gol iz slobodnog udarca za izjednačenje, da bi nešto kasnije Hodža doneo pobedu Dinamu.

Očekivano, u hrvatskim medijima se sve glasnije piše i o interesovanju inostranih klubova za Petkovića, u susret letnjem prelaznom roku.

Tamošnje ''Sportske novosti'' pominju turski Galatasaraj kao jednog od zainteresovanih, ali i naglašavaju da bi Zagrepčani trebalo da učine sve kako bi zadržali Petkovića u svojim redovima. Pogotovo ako već žele da vrate Luku Modrića.

''Energiju iz romantične kampanje #imalobismisla kojom vabe na povratak Luku Modrića, morali bi pokazati i akcijom #brunoostani. Velimir Zajec trebao bi mu na sto staviti blanko ugovor da sam upiše cifru za koju smatra da je njegova prikladna godišnja zarada. Računajući na njegovu zrelost i privrženost Dinamu. Odšteta od dva i po miliona evra za koje može otići, zaista je simbolična'', navode ''Sportske novosti''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke