Direktor ''Arene'' najavio revoluciju u TV prenosima Premijer lige!

Autor: Darko Mitrović
petak 23.07.2021.
17:41
Izvor: Tanjug

Gledaoci će se osećati kao da su na stadionu?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Veliku pažnju, ali i reakcije sa različitih strana izazvala je informacija da će se od 2022. godine, pa u narednih šest sezona, TV prenosi engleske Premijer lige preseliti na Arenu Sport.

Od ovog leta na kanalima Arene Sport gledaćemo i špansku La Ligu, kao i evropsku Ligu konferencija, a odranije su na istim kanalima i Liga šampiona, Liga Evrope, italijanska Serija A, francuska Liga 1, domaća Superliga, košarkaške NBA liga, ABA liga, rukometna Liga šampiona...

Danas je direktor "Arena Channels Group" Nebojša Žugić govorio za ''Tanjug'' o otkupu prava za Premijer ligu i najavio novu ''revoluciju'' u TV prenosima, kao što je to ranije učinjeno i sa prenosima utakmica NBA lige.

"Sa NBA smo napravili revoluciju kada je u pitanju promocija i vidljivost te lige, prenosimo daleko vise utakmica nego što je to ikada bilo. Imamo dnevne izveštaje, nedeljnik... Naši komentatori su bili na finalu, imali su intervjue sa parketa. Mi smo napravili jedan jako dobar proizvod. Ne samo gledaoci, već su i naši partneri iz NBA oduševljeni što smo uradili, prezadovoljni su što su nas izabrali za partnere. Isto će biti i sa Premijer ligom. U tom svetu se sve te stvari prate, međusobno komuniciraju kao i u svakoj branši.

Prenosićemo svih 380 utakmica, uradićemo sve da se naši gledaoci osećaju kao da su na nekom od stadiona Premijer lige", zaključio je Žugić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke