Đurđić sa dva gola spasao Malme poraza

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 01.08.2015.
20:49
Izvor: Sportske.net

Srpski fudbaler Nikola Đurđić spasao je svoj Malme na gostovanju Otvidabergu, pošto je postigao dva gola u remiju 2:2 u okviru 18. kola švedskog prvenstva.

mff.se
mff.se

Povezane vesti

Malme je već posle pola sata igre gubio sa 2:0 od tima koji drži samo začelje tabele, ali je Đurđić upisao dva pogotka za sedam minuta i tako doneo bod svojoj ekipi.

Kristijan Bergstrom je doveo Otvidaberg u vođstvo u 25. minutu, da bi Maurisio Albornos povisio na 2:0 samo šest minuta kasnije.

Mreže su mirovale do kraja prvog poluvremena, da bi usledio šou srpskog napadača. Đurđić je prvo bio strelac iz penala u 47. minutu, a samo šest minuta kasnije je doneo izjednačenje i bod Malmeu nakon asistencije Vladimira Rodića. Do kraja utakmica je bilo još šansi na obe strane, ali je rezultat ostao isti.

Đurđić je tako nastavio sa sjajnim partijama od dolaska u redove Malmea na pozajmicu iz Augsburga. Srpski fudbaler se drugu utakmicu zaredom upisao u strelce i ponovo bio junak.

Malme sada drži četvrto mesto na tabeli sa 31 bodom, pet manje od vodećeg Đurgardena, a četiri manje od Geteborga i Norčepinga, koji imaju po četiri više, ali i po utakmicu manje.

Naredna utakmica Malme čeka u sredu, kada dočekuje Salcburg u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a austrijski predstavnik iz prvog meča nosi prednost 2:0. U narednom kolu šampionata, Malme dočekuje Geteborg, u nedelju od 15 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 01.08.2015
23:46

steta je sto nije dosao u PARTTIZAN pre koju sezonu,ali takav napadac nam treba,jer ce se desavati da neki od spiceva povredjen,a ne mozemo da se oslonimo na mladog Saponjica,a o Kojicu da ne pricam.