Dmitrović nemoćan, Hetafe slavio u Eibaru i nastavio borbu za LE

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.04.2018.
15:00
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Hetafea slavili su na gostovanju ekipi Eibara u okviru 34. kola španske Primere.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Eibar je pred svojim navijačima dočekao Hetafe, a gosti su slavili sa 0:1 (0:1).

Gol odluke postignut je u 23. minutu susreta, Fažr je uputio odličan centaršut, još bolje je odreagovao Olivera, koji glavom šalje loptu u dalji ugao gola Marka Dmitrovića za 0:1.

Nakon toga je Guaita spasao goste, igrao se 36. minut kada je najpre Pedro Leon pripretio posle solo prodora, iskusni golman Hetafea je uspeo da zaustavi njegov udarac, a onda je maestralno odbranio i odbitak koji je pokupio Garsija Kike.

U nastavku Eibar sve bolji, Pape Diop se obrukao u 56. minutu kako je prebacio čitav gol sa samo par metara, da bi sedam minuta kasnije Ruben Penja pripretio, ali je njegov udarac otišao pored gola.

Hetafe je odlučio da se povuče i da pokuša da sačuva prednost do kraja susreta, na kraju su u tome i uspeli, kako fudbaleri Eibara nisu uspeli da savladaju Guaitu, te je rezultata sa poluvremena ostao nepromenjen u nastavku.

Nakon ovog trijumfa Hetafe skače na osmo mesto na tabeli, imaju 48 bodova, tri manje od Viljareala, koji je na poziciji šest, koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope. Eibar na 12. mestu, sa pet bodova manje od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke