Jokan brojao do šest, Paunoviću na kraju samo bod

Autor: Sportske Net
subota 11.09.2021.
17:58
Izvor: Sportske.net

Polovičan dan za Srbe u Čempionšipu.

Reading FC/Twitter
Reading FC/Twitter

Povezane vesti

Reding je odigrao nerešeno sa Kvins Park Rendžersom rezultatom 3:3. Kvins Park je poveo protiv domaće ekipe, a najveći krivac bio je Morison, koji je postigao autogol u 11. minutu.  

Reding nije dozvolio da se poluvreme ovako završi, pa je Svift uz asistenciju Halilovića zatresao mrežu gostiju. Nerešen rezultat bio je aktuelan sve do 64. minuta kada je Reding stigao do preokreta, a ponovo je Džon Svift bio strelac. Ipak, gosti su stigli do izjednačenja prvo preko Greja, a potom u samoj završnici meča zahvaljujući Johansenu. 

S druge strane, Slaviša Jokanović je bio uspešan na klupi Šefilda. Njego tim slavio je rezultatom 6:2 protiv Piterboroa. 

Domaći tim je poveo u 14. minutu preko Endaja i pokazali inicijativu tokom čitavog poluvremena. Međutim, Piterboro stigao do izjednačenja pred kraj prvog dela. Egzekutor je bio Džek Meriot.

Nisu se dali domaći. Odmah po povratku na teren krenuli su ofanzivno, a Džon Flek je zatresao mrežu. Prošlo je svega dva minuta kada je Osborn povisio na već velikih 3:1.

Nastavio je tim Slaviše Jokanovića da trese mrežu protivnika. Prvo je Gibs Vajt povisio na 4:1, da bi Endaj postigao još jedan gol na ovom meču za konačnih 5:1. 

Gosti su iz penala smanjili razliku na 5:2, da bi Osborn povisio na konačni 6:2.

Blekpul je pobedio Fulam minimalnim rezultatom. Odigralu su ove dve ekipe bez golova prvo poluvreme. Premda su gosti bili ubedljiviji, sa šest šuteva ko golu protivnika i jednim u okvir gola, nisu uspeli da stvore rezultatsku prednost. 

Međutim, po povratku na teren, Bouler je bio strelac za vodstvo Blekpula. Aleksandar Mitrović je igrao, ali nije uspeo da se upiše u strelce. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke