Dobijamo tek jednu sezonu Bijelse u PL?

Autor: Stefan Matić
nedelja 21.02.2021.
11:23
Izvor: Sportske.net

Italijanski vlasnik kluba oprezan.

EPA-EFE/Carl Recine / POOL
EPA-EFE/Carl Recine / POOL

Povezane vesti

Lids je prekjuče izgubio od Vulvsa rezultatom 1:0, ali moramo priznati da su Jorkširci sa Bijelsom definitivno jedno od osveženja PL.

"El Loko" je poznat kao ekscentrik, ovo je inače njegov rekord u klupskom fudbalu. Argentinac je sa Lidsom već dve i po godine što je duži period nego u prethodnim klubovima. Jedino je duže proveo na kormilu reprezentacija Argentine i Čilea. 

Bijelsi krajem sezone ističe ugovor, za sada nema potvrde o novom produžetku. 

"Ako ostane, bićemo presrećni da nastavimo. Ako je grupa srećna sa njim i ja sam srećan i trebali bi da nastavimo. Sve je na njemu. Čekamo na njegovu odluku, ali u svakom slučaju Viktor i ja smo analizirali opcije i šta raditi ukoliko Marselo ne želi da nastavi sa nama. Nadamo se da će nastaviti, ali za svaki slučaj pripremamo klub. Mislim da nije završio posao ovde. Moraju biti tu i ostati na "Eland Roudu" sa navijačima u Premijer ligi. To je ono što on zaslužuje kao menadžer, to je jedinstveno iskustvo", izjavio je vlasnik Lidsa.

Jorkširci su trenutno dvanaesti u šampionatu, posle poraza od "vukova" spremaju se da ugoste Sautempton već kroz dva dana. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke