Dobre stvari ne treba menjati - Dalić ostaje selektor Hrvatske!

Autor: Lazar Nikolić
subota 18.03.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Zvanično.

Epa/Abedin Taherkenareh
Epa/Abedin Taherkenareh

Povezane vesti

Najuspešniji selektor u istoriji reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić ostaće na klupi "vatrenih" do kraja ciklusa za Mundijal 2026. godine, saopšteno je danas.

Dalić je sa Hrvatskom osvojio srebro na Mundijalu u Rusiji 2018. i bronzu četiri godine kasnije na Svetskom prvenstvu u Kataru, te nije bilo nikakve dileme da li čelnici Hrvatskog fudbalskog saveza žele da ga zadrže.

"Zahvaljujem predsedniku Kustiću i celom HNS-u na velikom poverenju, kao i potpori koju imam u radu sA reprezentacijom. Puno sam puta isticao kako je ovaj posao najveća čast i najveće zadovoljstvo koje mogu da imam kao trener, te se istinski radujem budućnosti s hrvatskom reprezentacijom. Bez obzira na to što smo već postigli čudesne uspehe, imam veliku strast i ambiciju da nastavim da radim s Hrvatskom i smatram da je pred nama još puno sjajnih izazova“, izjavio je Dalić nakon potpisivanja novog ugovora.

On će uskoro uskoro postati selektor sa najdužim mandatom u istoriji hrvatskog fudbala i prestići legendarnog Miroslava Ćiru Blaževića.

Dalić je preuzeo kormilo reprezentacije u kvalifikacijama za Mundijal 2018 i postigao istorijske uspehe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke