Dobre vesti, drži se Miho i srećno!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 06.10.2019.
09:52
Izvor: Sportske.net

Mihajlović je ratnik, to pokazuje svakog dana, Bolonja danas čeka svog vođu!

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Kako piše "Gazeta", Siniša Mihajlović bi danas mogao da se pojavi na klupi Bolonje protiv Lacija. Naime, srpski trener koji se bori sa opakom bolešću čeka dozvolu lekara, da kao i u prva dva kola sezone napusti bolnicu i nađe se na stadionuv "Dal'Ara" u današnjem meču sa Laciom.

Ako rezultati krvi budu dobri, videćemo Mihu treći put ove sezone, moraće na putu od bolnice Sant'Orsola da nosi masku, mada će na stadionu, kraj aut linije moći da je skine.

Mihajlović je u svakodnevnom kontaktu sa ekipom putem Skajpa, takođe uključuje se na poluvremenu, ali igrači kažu da je njegovo prisustvo neprocenjivo na klupi.

Naravno, najvažnije je da se oporavi, ali stižu ohrabrujuće vesti, telo je pozitivno reagovalo i na drugi krug hemoterapije.

Bolonja danas dočekuje Lacio, nakon sjajnog starta, tri meča su bez pobede, od Rome su izgubili u nadoknadi, izgubili su u Udinama, a doneli bod iz Đenove.

Zakuktali Lacio je novi ispit, bivši Mihin klub, veoma je blizak sa trenerom L'Akvila, Simoneo Inzagijem.

"On je ratnik koji će dobiti ovu bitku"
, rekao je Inzagi i dodao da je ovo prvo pomislio kada je čuo loše vesti.

"Često mislim na njega, kada sam prvi put stigao u Rim, mnogo mi je pomogao da se uklopim, učestvovali smo u mnogo pobeda. Nadam se da ću danas moći da ga zagrlim", poručio je trener Lacija.

Meč u Bolonji je na programu u 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke