Dogovor! Novi PSŽ, za početak dvojac od 110 miliona! Šta sledi?

Autor: Boris Jovanović
utorak 28.06.2022.
07:54
Izvor: Sportske.net

Ubacili u brzinu!

EPA-EFE/Ian Langsdon
EPA-EFE/Ian Langsdon

Povezane vesti

Informacije iz Pariza govore da je PSŽ krenuo u akciju. Naime, izgleda da je prvo pojačanje dogovoreno, tačnije, da će Parižani platiti klauzulu od 40 miliona evra za Vitinju, talentovanog vezistu Portoa, koji je bio na pozajmici u Vulverhemptonu. Iza transfera stoji Mendeš, a ovo je tek početak za direktora Luisa Kamposa.

Pitanje je dana kada će popustiti Inter, Milan Škrinjar je blizu Pariza mada se pojavio i Čelsi. Interu je svejedno oni traže 70 miliona evra, 10 više nego što su ponudili "Sveci".

Kada su u pitanju ostali transferi, Kristof Galtije koji je pristalica 3-5-2 sistema će morati da se prilagodi, menja formaciju zbog, pogađate Lea Mesija. 

Problem je Nejmar, koga bi se u klubu oslobodili čime bi bilo otvoreno mesto za Dembelea, ili čak kupovinu Entonija iz Ajaksa, ali je nerealno očekivati da neko plati Brazilca onoliko koliko zarađuje u Parizu i još da isplati obeštećenje od 80 miliona evra. Priča se o pozajmici, ali zainteresovanih baš i nema.

PSŽ planira da eventualno u Pariz vrati Rabioa iz Juventusa, u skladu sa namerom Al-Kelaifija da što više igrača rođenih u gradu nastupa za tim. Juventusu su nuđeni i Ikardi i Paredes, ali imaju velika primanja. Novi direktor Kampos treba da se oslobodi nekoliko igrača, navodno bi Vajnaldum mogao da se vrati u Liverpul, problem su visoke plate onih na koje klub ne računa, poput Drekslera, Kerera i pomenutih Argentinaca.

Za Vitinju i Škrinjara biće izdvojeno 110 miliona evra, klub mora da prodaje, kako bi eventualno doveo još neko zvučno pojačanje...

Mlada francuska reprezentacija, tačnije omladinci, bori se danas za ulazak u finale EP. Do sada su pokazali najviše, veliki su favoriti protiv Izraela, u drugom polufinalu igraju Englezi i Italijani. Na programu je i meč između Slovačke i Austrije, pobednik će biti peta evropska reprezentacija koja će učestvovati na SP za mlade. Kvote proverite na AdmiralBetu, Francuska je apsolutni favorit, a u sudaru Slovaka i Austrijanca mogli biste da pojurite golove.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke