Dok Hajduk napuštaju i uprava i trener, u Dinamu sve bolje vesti!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 11.04.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

A nedavno je izgledalo da bi ove sezone to moglo da bude potpuno drugačije.

EPA-EFE/ANTONIO BAT
EPA-EFE/ANTONIO BAT

Povezane vesti

Kako se sezona u Hrvatskoj bliži kraju, splitski Hajduk sve više posustaje. Najnovija serija loših rezultata za posledicu ima odlaske iz kluba predsednika Lukše Jakobušića, zatim trenera Mislava Karoglana, a ostavku je podneo i sportski direktor kluba Mindaugas Nikoličijus koji će na toj funkciji ostati do kraja sezone.

Za to vreme, njihov najveći rival Dinamo iz Zagreba je posle dve uzastopne pobede baš nad Hajdukom povratio samopouzdanje i ne samo da je sada ponovo u trci za titulu koju će voditi sa Rijekom do kraja sezone, nego imaju i sve veću podršku navijača, koja postaje čak i rekordna.

''Ono što je sigurno je da će Dinamo ove sezone porušiti vlastite rekorde gledanosti otkad je SHNL-a.

Dinamo, koji je prodao oko 4500 godišnjih ulaznica, ove sezone u svim takmičenjima gleda u proseku 9200, a u SHNL-u 7675 gledalaca. 

To je najveća posećenost u svim zvaničnim utakmicama od sezone 2011/2012, kad je igrao Ligu šampiona, a u SHNL-u je izjednačena posećenost iz sezone 2007/2008 i to je najbolji rezultat nakon sezone 2005/2006'', piše ''Index''.

I ne samo to, u planu je i izgradnja novog stadiona zagrebačkog Dinama koja bi trebalo da počne krajem ove ili početkom naredne godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke