Dok mu se mnogi zameraju, Valhovića hvali trener

Autor: Sportske Net
subota 16.10.2021.
19:45
Izvor: Sportske.net, Beta

Zanima ga samo ono što pokazuje na terenu.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Dok mu mnogi prebacuju i zameraju što nije produžio ugovor za Violom, trener Fjorentine Vinčenco Italijano rekao je danas da je uveren da će fudbaler Dušan Vlahović i dalje igrati dobro, uprkos neizvesnoj situaciji o nastavku saradnje. 

"Dušan je opušten, vratio se naoštren posle tri gola koje je postigao i pobeda koje je ostvario sa reprezentacijom Srbije. Ne smemo dozvoliti da na nas išta utiče. Bio sam jasan u vezi sa Dušanom, to je između njega i kluba, mene samo zanima ono što on može da mi pruži na terenu. Vlahović ima izuzetnu glad i mogu samo da se nadam da će tako nastaviti", rekao je Italijano, preneli su italijanski mediji.

Vlahović je u napetim odnosima sa upravom kluba pošto je odbio da produži ugovor. Njegov ugovor ističe u junu 2023. godine. Fjorentina će u ponedeljak na gostovanju igrati u Seriji A protiv Venecije. 

"S obzirom na broj šansi koje stvaramo, posebno u utakmicama protiv Napolija i Udinezea u prvom poluvremenu, morali bismo da budemo efikasniji. Venecija počinje da stiče samopouzdanje da pripada ovoj ligi, izgledala je čvršće u poslednjim utakmicama i opasnije iz kontranapada. U tom aspektu moramo da budemo oprezni", naveo je trener ekipe iz Firence. 

Posle sedam kola u italijanskom prvenstvu Fjorentina je peta na tabeli sa 12 bodova, a Venecija zauzima 18. mesto sa pet bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke