Dokaz da se Mesi i Barsa nisu rastali prijateljski, šta se krije iza ovakve izjave?

Autor: Milovan Longinov
utorak 30.11.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Kako to nisu uspeli?

EPA
EPA

Povezane vesti

Barselona je obeležila dodelu najboljih na svetu, jer su Leo Mesi, Pedri i Aleksija Puteljas proglašeni za najbolje.

Pedri je najbolji mladi igrač, Aleksija najbolja fudbalerka, dok je Leo Mesi osvojio sedmu "Zlatnu loptu", iako sada kao član Pari Sen Žermena, ovu nagradu "slavi" i Barselona, jer je njen član bio do kraja avgusta.

Zato je u centru pažnje bio predsednik Barse Đoan Laporta, koji je prisustvovao svečanoj ceremoniji u Parizu. Ipak, ono što je najviše izazvalo komentare, jeste da se Laporta i Mesi nisu pozdravili na ovoj gala večeri.

"Veoma sam srećan jer je Leo osvojio svoju sedmu "Zlatnu loptu" u karijeri. Zahvalan sam mu što je u svom govoru pomenuo Barselonu. Nažalost, nisam imao priliku da ga pozdravim. Međutim, presrećan sam i ponosan zbog njega, Aleksije i Pedrija", rekao je Laporta.

Ono što posebno ovde ne štima jeste to da se Mesi sreo i sa Pedrijem i Aleksijom, da su pozirali sa nagradama, a da se nije pozdravio niti sreo sa Laportom.

Od ranije se spekuliše da su se rastali neprijateljski, Mesi je i javno odgovorio Laporti kada je ovaj rekao da se nadao da će Leo predložiti da ostane da igra besplatno. To nije bilo ni pravno moguće, niti je Mesiju bilo šta predložio. 

Nakon Laportine izjave prilično je jasno da više nisu toliko bliski, kao što je to bio slučaju pre predsedničkih izbora i dok Mesi nije napustio Barsu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke