Dokazi iz Reala, a ovo nije bio penal?

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 10.05.2021.
09:43
Izvor: Sportske.net

Madriđani ne mogu da se pomire sa odlukama sudija.

EPA-EFE/Ballesteros
EPA-EFE/Ballesteros

Povezane vesti

Real Madrid je propustio ogromnu priliku da tri kola pre kraja preuzme prvo mesto na tabeli.

Madriđani su u nedelju remizirali sa Seviljom rezultatom 2:2, golom Edena Azara u nadoknadi, a duel je obeležio sporni penal za Andalužane.

On je dosuđen posle asistencije iz VAR sobe, Eder Militao je igrao rukom, ali Madriđani smatraju da je bio okrenut leđima i da nije mogao niti  želeo to da uradi namerno.

Marka podseća na sličnu situaciju u derbiju Madrida, kada je na sličan način Felipe igrao rukom, ali to nije bio penal za Real. 

Čekamo rasplet, o njemu detaljnije čitajte OVDE.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Monday, 10.05.2021
13:44

Hahaha, najveće lopove u istoriji fudbala nije sramota da pričaju o suđenju. 😂 Što li me to ne ćudi? Niđe veze nevešto zamrznuta slika PRE udarca lopte u ruku, koju je Felipe btw. povlačio ka telu, nema sa Militaovom rukom pod 90 stepeni. Da su sliku zamrzli u trenutku udarca lopte u ruku videlo bi se da je ruka bila uz telo, ali od Reala je sasvim očekivano da fejkovima porede babe i žabe. Navika da im se ne sviraju više nego očigledni penali je čudo, pa kada sudija pokaže na belu tačku nakon penala k'o kuća onda su oni zaboga pokradeni, a što je najgore tako se i osećaju. 😂😂😂