Dominacija - Jokan naoštrio "oštrice"!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.09.2021.
11:33
Izvor: Sportske.net

Šefild se nada da će ova utakmica biti pokretač.

@SheffieldUnited/Twitter
@SheffieldUnited/Twitter

Povezane vesti

Srpski menadžer Slaviša Jokanović vodio je svoj Šefild junajted do ubedljive pobede nad Piterborom u 6. kolu engleskog Čempionšipa.

Očekivanja u Šefildu, po dolasku Slaviše Jokanovića, bila su velika, kako od navijača, tako i od uprave kluba. Smatra se da je on pravi čovek koji može da vrati ekipu u elitu, ali na startu nove sezone nije sve išlo kako je zamišljeno.

Na pobedu se čekalo tek do minulog vikenda posle dva remija i tri poraza, te se na "Bramal lejnu" nadaju da će prijatniji vetrovi duvati unutar njihovih zidina.

Šefild je sa čak 6:2 savladao Piterboro koji je do ovog susreta imao bolji bodovni saldo u odnosu na "oštrice", da bi se u ovom trenutku našli u zoni ispadanja. Sjajno je odigrala ofanziva Šefilda, o čemu svedoči i podatak da je čak pet napadački orjentisanih igrača ovog tima izabrano u idealnu postavu 6. kola Čempionšipa, dok je najbolji menadžer runde niko drugi do Slaviše Jokanovića.

U timu kola našli su se Bili Šarp, Ben Ozborn, Morgan Gibs-Vajt, Džon Flek i Ilman Endiaj. Takođe, tu je i jedan fudbaler Redinga koji sa klupe predvodi Veljko Paunović - Džon Svift.

Već sutra, Šefild će imati priliku da uđe u seriju pobeda i to protiv Prestona koji je do sada sakupio sedam bodova i nalaze se na 13. mestu na tabeli.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke