Donaruma na udaru u Milanu, šta li ga tek večeras čeka?

Autor: Darko Mitrović
sreda 06.10.2021.
09:23
Izvor: Sportske.net

Dočekao ga ogroman transperent, sa jasnom porukom.

EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI
EPA-EFE/MAURIZIO BRAMBATTI

Povezane vesti

Večeras na milanskom ''San Siru'' počinje završni turnir Lige nacija, na kom će učestvovati četiri najbolje ekipe, Italija, Španija, Francuska i Belgija.

U prvom polufinalu snage će odmeriti Italija i Španija od 20 časova i 45 minuta, a sutra ćemo saznati i drugog finalistu, u okršaju Belgije i Francuske.

Uoči večerašnjeg susreta glavna tema je bivši golman Milana Đanluiđi Donaruma koji je nedavno šokirao navijače ''Rosonera'' odlukom da ne produži ugovor sa Milanom i da se preseli u redove Pari Sen Žermena.

On je za Milan debitovao još kao 16-godišnji tinejdžer kada mu je Siniša Mihajlović na opšte iznenađenje ukazao šansu, ali on ju je iskoristio i do ovog leta je branio boje kluba sa San Sira. Odlazak u PSŽ navijači će mu teško oprostiti, a to se videlo i juče kada je u Milanu razvijen ogroman transparent na kome je pisalo:

''Donaruma, go*no jedno! NIkad više nećeš biti dobrodošao u Milanu".

Nema sumnje da ga vruć doček tek očekuje večeras tokom meča sa Španijom, a ako i pored toga verujete da će Italija dobiti ovaj meč, AdmiralBet vam nudi veoma primamljivu kvotu na ''Azure'', koju možete da pogledate OVDE.

.


*

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke