Donaruma "potonuo" posle Madrida, kritike pljušte i posle pobede!

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 18.04.2022.
11:05
Izvor: Sportske.net

Golman na meti kritika posle derbija.

EPA-EFE/Juanjo Martin
EPA-EFE/Juanjo Martin

Povezane vesti

PSŽ se približio odbrani titule u francuskom šampionatu pobedom u derbiju protiv Marseja 2:1, ali je golman Đanluiđi Donaruma ponovo bio na meti kritika javnosti u ovoj zemlji.

Bivšem kapitenu Milana se zamera situacija iz 31. minuta kada je Duje Ćaleta-Car doneo izjednačenje pošto je prethodno Donaruma loše procenio let lopte nabačene iz kornera.

Time su gosti iz Marseja stigli do izjednačenja i sva sreća po PSŽ što je Kilijan Mbape pogodio sa penala i tako anulirao grešku koju je načinio 25-godišnji golman.

Zbog izuzetno skromne partije, "L'Ekip" je Donarumu ocenio trojkom, a RMC ističe da se Donaruma još nije rešio traume iz Madrida kada je greškom doprineo golu Karima Benzeme poguravši Real ka konačnoj pobedi.

PSŽ je gotovo prebrinuo sve brige po pitanju titule, pa francuski mediji s pravom pitaju Maurisija Poketina šta da radi sa Donarumom do kraja sezone.

Donaruma je prvi deo sezone bio u senci Kejlora Navasa, a kada je u nastavku konačno dobio šansu, "uprskao" ju je...

Da zlo bude veće, ni na reprezentativnom planu mu ne cvetaju ruže pošto je pre manje od meseca dana ostao bez šansi da zaigra na Mundijalu u Kataru nakon poraza od Severne Makedonije, a onda se četiri dana kasnije nije proslavio ni u prijateljskom meču protiv Turske.

Podsetimo, danas smo preneli da bi Antonio Konte mogao da na kraju sezone postane trener PSŽ-a i kakve bi to posledice moglo da ostavi po Donarumu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke