Donarumi preti "pakao" ako Poketino ode iz Pariza?

Autor: Nemanja Janošev
utorak 23.11.2021.
16:53
Izvor: Sportske.net

Rastanak i pre nego što je počelo?

EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Povezane vesti

Trener fudbalera Pari Sen Žermena Maurisio Poketino pominje se kao jedan od potencijalnih kandidata za preuzimanje posla u Mančester junajtedu.

Kako pišu svetski mediji, Poketino bi bio rad da se upusti u reorganizaciju kluba sa "Old traforda", posebno jer se teško nosi sa svlačionicom Parižana punoj zvezda, te pritiscima francuskih medija koji ga redovno dovode u vezu sa odlaskom.

 U tom slučaju, Zinedin Zidan bi bio čovek koji bi preuzeo "svece", iako se i on dovodio u vezu sa Mančester junajtedom. Domovina, potpuno odrešene ruke i projekat kakav se poželeti može, ali je ujedno i pomalo nezahvalan jer se uspesi "podrazumevaju".

Ukoliko se dogodi ta "vrteška", pojedini fudbaleri Parižana mogli bi da prožive loše momente u klubu. Pre svih, tu se misli na Điđa Donarumu, koji je stigao kao slobodan igrač iz Milana sa željom da bude neprikosnoven na golu, ali Kejlor Navas i dalje brani fenomenalno i sam Italijan je priznao da ga trenutna situacija uznemirava, te da nije srećan.

Dolaskom Zidana, ništa se ne bi promenilo, jer, kako je poznato, Francuz je veliki poštovalac lika i dela Kejlora Navasa sa kojim je na klupi Reala osvojio tri titule prvaka Evrope. Definitivno bi Kostarikanac bio njegov izbor "broj jedan", što bi moglo da prouzrokuje veliko nezadovoljstvo kod Donarume čiji ugovor sa Parižanima važi do 2026. godine i jedan je od plaćenijih igrač u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke