Dortmundova velika želja, hit Bundeslige od 40.000.000 evra!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 06.05.2024.
20:45
Izvor: Sportske.net

Štutgartu se smeši velika zarada.

Povezane vesti

Da nije bilo istorijske titule Bajera iz Leverkuzena, nema dileme da bi Štutgart bio najprijatnije iznenađenje Bundeslige ove sezone.

"Švabe" će naredne sezone igrati Ligu šampiona, ali to bi mogle bez verovatno i najboljeg fudbalera ekipe Serua Girasija (28) koji je i najbolji strelac ekipe sa 27 golova na 28 nastupa ove sezone kada igra fudbal života.

Novinar nemačkog Skaja Patrik Berger otkrio je informaciju da Borusija iz Dortmunda ozbiljno razmatra dovođenje Girasija kao prvo veliko pojačanje ovog leta.

Navodno, reprezentativac Gvineje viđen je kao idealno rešenje za Dortmund koji bi u slučaju odlaska Sebastijana Alea ili Jusufe Mukokoa krenuo upravo po napadača Štutgarta sa kojim su "Milioneri" već stupili u kontakt. Niklas Filkrig bi ostao kao podrška ili kao drugi napadač, zavisno od odluke trenera.

Berger navodi da bi Girasi razmotrio odlazak u Dortmund, s tim što će sa odlukom sačekati kraj sezone.

Seru Girasi je ponikao u omladinskoj školi Lavala za koji je i zaigrao pre nego što je otišao u lil koji ga je slao na pozajmicu u Okser.

Usledila je solidna epizoda u Kelnu, potom se vratio u Francusku i zaigrao za Amijen i Ren odakle ga je Štutgart i doveo pre dve godine, prvo na pozajmicu, a potom i otkupio ugovor za 9.000.000 evra.

Sada se spominje cifra od oko 40.000.000 evra...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke