Došao dan za poraz Monaka, Monpelje očajan!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.10.2024.
18:57
Izvor: Sportske.net

Evo rezultata u Ligi 1.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Tuluz je prilično lako, lakše nego što je bilo ko očekivao, savladao Monpelje u gostima rezultatom 0:3. 

Monpelje je dokazao da se verovatno radi o najslabijoj ekipi u šampionatu, mogli su da pobedom preteknu slabašni Tuluz koji je danas pokazao silu protiv domaćina već u prvih 45 minuta. 

U prvih deset je bilo 0:2, oba gola je postigao Abuklal, da bi King u 27. minutu pogodio, ispostaviće se kasnije, za konačnih 0:3. 

Desilo se i to, prvi poraz Monaka u sezoni i to od Nice koja nikako ne blista u ovom šampionatu. 

Ekipa koja je nedavno savladala Crvenu zvezdu u okviru Lige šampiona sa laganih 5:1, danas je poražena na gostovanju Nici u jednom od komšijskih derbija Azurne obale rezultatom 2:1. 

Izgledalo je sve kako treba po goste kada su u 39. minutu stigli do vođstva, Embolo je bio strelac, ali su onda krenule veoma loše stvari da se dešavaju po tim iz kneževine. 

Gesan je u 1. minutu nadoknade prvog poluvremena izjednačio rezultat, da bi Vanderson zbog nesportskog ponašanja dobio drugi žuti karton, što je značilo da mora van terena.

Sa igračem više ekipa Nice je uspela da stigne do velike pobede i izlaska iz krize, u 71. minutu Labord je pogodio za konačnih 2:1. 

Strazbur je najavio solidnu sezonu, dobili su "kanarince" iz Nanta sa 3:1. Blistao je Andrej Santos sa dva gola, prvi je postigao u 17. minutu, drugi u 57. minutu, da bi 3:0 bilo delo Bakve u 74. minutu utakmice. Gosti stižu do utešnog gola preko Girasija. 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak