Drakonska novčana kazna za Manea koji je u žalosti, šta je Sane posle tuče tražio od kluba?

Autor: Boris Jovanović
petak 14.04.2023.
08:03
Izvor: Sportske.net

Isplivavaju detalji...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Epilog tuče Sane-Mane?

Na kraju, Senegalac koji je udario klupskog druga dobiće kaznu od pola miliona evra, a suspendovan je i propušta meč protiv Hofenhajma. On bi mogao da napusti klub posle ne baš impresivne sezone po dolasku u Liverpul. Imao je problem sa povredom zbog koje je propustio Mundijal.

Mnogo je nefiltriranih informacija, od one da je Sane pominjao boju kože (znamo deluje smešno) i psovao Afrikanca. Navodno Mane je bio nervozan i tužan, pogodila ga je smrt bliskog člana porodice (tetke), nije mu se dopalo kako mu se Nemac obraća.

Sve se dešavalo na terenu na kome su razmenjivali vatru kada je Sadio Mane ušao u igru. Nastavilo se u svlačionici, Mane je zadao udarac i rasekao usnu saigrača.

Izvinio se, prema tvrdnjama nemačkih medija, Sane je tražio od kluba da kazna ne bude stroga, kako ne bi bilo daljih rascepa u svlačionici i to ne bi opterećivalo šampionsku trku, ali Kan i Salihamidžić su veoma ljuti i po njima, Mane više nema mesta u Bajernu. Problem je što ima 31 godinu, u njega je uložen veliki novac, Bajern će ga teško prodati.

Sve u svemu, Bavarci ponovo postaju "FK Holivud", na pragu su ispadanja iz Evrope, u Nemačkoj nisu dominantni kao prethodnih sezona i suočavaju se sa strahom da bi mogli da izgube titulu. Poslednji događaji su ionako lošu situaciju unutar svlačionice pretvorili u gotovo nepodnošljivu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke