Drugo ime za vernost, Vest Hem sačuvao nezamenljivog

Autor: Aleksandar Golubović
ponedeljak 08.03.2021.
12:55
Izvor: Sportske.net

Kapiten će igrati i naredne sezone.

EPA-EFE/Richard Heathcote
EPA-EFE/Richard Heathcote

Povezane vesti

Legendarni kapiten Vest Hema Mark Nobl dogovorio je produžetak saradnje sa matičnim klubom na još godinu dana, prenose engleski mediji.

Vezista koji je tokom pretprošle decenije važio za jednog od perspektivnijih fudbalera na Ostrvu odlučio je da se celu karijeru za držu u istočnom Londonu.

Nobl je u Vest Hem stigao kao 13-godišnjak iz Arsenala, a za prvi tim debitovao je još u sezoni 2004/2005 kada se ovaj klub takmičio u Čempionšipu.

Kratko je boravio na pozajmicama u Halu i Ipsviču, a za Vest Hem je sakupio neverovatnih 520 utakmica na kojima je postigao 60 golova.

Ove sezone nije toliko standardan na terenu, ali u klubu žele da ga zadrže zbog neverovatnog uticaja koji kao kapiten ima na svlačionicu.

Ovaj fudbaler je u januaru priznao da opravdano sedi na klupi pored daleko mlađih igrača ne krijući zadovoljstvo da je već 16 godina deo najjače lige na svetu.

"Moj agent zna da je ovo klub u kojem je sve počelo i gde će se izvesno jednog dana sve završiti", rekao je tada Nobl, koji nije nikad zaigrao za A reprezentaciju Engleske, iako je redovno igrao za mlađe kategorije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke