"Drvlje i kamenje" na Mesuta Ozila!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 07.03.2015.
12:50
Izvor: Sportske.net

Mesut Ozil je sve češća tema u engleskim medijima, ali i među nekadašnjim legendama ove igre na ostrvu.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Dosta kritika na račun Mesuta Ozila u poslednjih nekoliko dana.

Pol Skols je juče govorio o igri Arsenala
, kako ta ekipa od odlaska Viere, Anrija, Piresa, Ljungberga, Bergkampa, pa i Fabregasa nije na nivou za osvajanje titule, a govorio je i o pomenutom Mesutu Ozilu.

Istakao je da ne daje svoj maksimum i da nije od pomoći Arsenalu koliko se to od njega očekivalo.

Danas nove kritike, takođe od nekadašnjeg fudbalera Mančester Junajteda.

Geri Nevil je istakao da Mesut Ozil ne čini ono što se od njega očekuje u veliikim utakmicama, da prosto "nestane" kada je najpotrebnije i da nije opravdao uložen novac u njega, a plaćen je 42 miliona funti Real Madridu.

"U 22 utakmice protiv Čelsija, Junajteda, Sitija, Liverpula i Totenhema i uz nastupe u Ligi šampiona on je postigao samo dva gola.

Nije to dovoljno za igrača Ozilovog kalibra. On nema uticaja na igru Arsenala kako bi trebalo da bude. Možda navijači Arsenala treba da sačekaju još malo kada je u pitanju nemački reprezentativac."
, napisao je Geri Nevil u svojoj kolumni.

Mesut Ozil je ove sezone odigrao 13 premijerligaških utakmica za Arsenal zbog problema sa povredama koje su ga mučile i prošle godine, a postigao je 3 gola.

Arsenal će se do kraja prvenstva boriti za mesto koje vodi u Ligu šampiona, a trenutno je na sasvim zavidnom trećem, ispred Mančester Junajteda i Liverpula. Ipak, u Ligi šampiona će igrati u Monaku i pokušati da postignu tri gola, koliko im je potrebno za prolazak dalje pod uslovom da Monako ne savlada golmana Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 07.03.2015
14:00

Ozil se polako vraca u formu , najvise je pretrcao u Arsenalu posle povrede , poceo je da daje golove i asistira , bice on onaj stari.