Duplo golo, Čukarički se "pokerom" u mreži oprostio od Evrope!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.08.2022.
20:58
Izvor: Sportske.net

Ništa od iznenađenja.

EPA-EFE/Vincent Jannink ↑ collapse
EPA-EFE/Vincent Jannink ↑ collapse

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog eliminisani su u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od Tvente pošto su zabeležili i drugi poraz u dvomeču.

Posle beogradskih 3:1, Holanđani su pobedili i na domaćem terenu sa 4:1.

Čukarički je odlično otvorio meč i posle prilike Lučića poveo u sedmom minutu nakon akcije Roganovića i Luke Adžića, polaznik Zvezdine škole je mirnom završnicom matirao Unenštala.

To kao da je bio znak igračima Tventea da se uozbilje, pa su uspeli da izjednače u 16. minutu kada je Robin Proper iskoristio lošu reakciju Badamosija nakon prekida i pogodio.

Mogao je Tvente ubrzo i do drugog gola, Volfsvinkel je glavom gađao pored gola, ali je ubrzo usledio "popravni" Mišela Flapa u 34. minutu kada je odlično reagovao posle centaršuta Rotsa sa desne strane i zatresao mrežu nemoćnog Mićovića.


Mogao je Čukarički da se barem vrati u meč i učini ga neizvesnijim, razbranio se Unenštal koji je odbranio udarce Badamosija i Ivanovića, da bi onda usledio veliki pad u igri srpske ekipe.

Iskoristio je to sveži Kristos Ciolis i sa dva lepa pogotka u 84. i 92. minutu na kraju postavio ubedljivih 4:1.

To je ujedno i kraj evropskih ambicija Čukaričkog ove sezone, Tvente će plejofu LK igrati protiv Fiorentine, dok će "brđani" morati još da rade kako bi dostigli nivo pristojnih evropskih ekipa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke