Dušanu se poklonila Italija, Fiorentina donela odluku oko Vlahovića!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 01.11.2021.
07:55
Izvor: Sportske.net

Samo jedno mogu da učine u januaru...

Massimo Paolone/LaPresse via AP
Massimo Paolone/LaPresse via AP

Povezane vesti

Dušan Vlahović je naravno u centru pažnje medija posle het-trika protiv Specije. Jasno da je Srbin duša Fiorentine, njegov pristup, iako želi da ode na kraju sezone je za divljenje. Igra sjajno, u kalendarskoj godini je postigao 25 golova čime je srušio rekord legendarnog Hamrina iz 1960. Šveđanin je dve godine ranije dao dva gola više, ali za očekivati je i da taj rekord bude srušen u naredna dva meseca.

Vlahović je sam dao više golova nego čitav napad Juventusa, naravno i dalje se priča da je to njegov izbor, da će Juve platiti oko šest miliona evra po sezoni Srbinu, ali je svakako teže da se dogovore sa Fiorentinom.

Naš reprezentativac nema ništa protiv da ostane do kraja sezone, mada se priča o prodaji u januaru. Ipak, kako tvrde italijanski mediji samo neka ponuda od preko 70 miliona evra bi naterala Komisa da pusti Dušana 18 meseci pre isteka ugovora.

Navijači Fiorentine su tužni i pored pobede, kako piše u jednom komentaru, oni od Batistute nisu imali takvog napadača, a izvesno je da ga neće još dugo gledati u "Ljubičastom dresu".

Kao zamena se ponovo pominje Luka Jović no to je na dugačkom štapu, pogotovo zbog ugovora koji ima Srbin sa Realom u kome ne dobija šansu.

Bilo kako bilo, ovo je vreme Dušana Vlahovića i nadamo se da će njegovu klasu na svojoj koži osetiti i Portugal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke