Dva crvena i penal u finišu pogurali Fener do preokreta

Autor: Darko Mitrović
nedelja 10.03.2024.
21:30
Izvor: Sportske.net

Gosti su do 87. minuta imali bod ''u džepu''.

Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert
Beta/AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

Povezane vesti

U Superligi Turske se igraju utakmice 29. kola, a Fenerbahče se prilično namučio da dođe do novih bodova na svom terenu, iako je na kraju ubedljivo trijumfovao protiv Pendikspora rezultatom 4:1.

Ovo je četvrta uzastopna pobeda Fenerbahčea koji se ponovo primakao vodećem Galatasaraju na samo dva boda razlike, dok je Pendikspor nastavio seriju poraza i ostao je na pretposlednjem mestu sa 26 bodova.

Gosti su poveli golom Akbunara posle pola sata igre i vođstvo su zadržali sve do 59. minuta kada je Jandas doneo izjednačenje Feneru.

Ipak, dugo je trebalo favorizovanom domaćinu da slomi otpor gostiju, a to je uspeo tek posle isključenja Velintona. Nerešen rezultat je ostao na snazi sve do 87. minuta, kada su domači iznudili penal, a u gol ga je pretvorio Batšuaji - 2:1.

Par minuta kasnije je i Lusamba isključen u gostujućem timu, što je Feneru olakšalo posao da u nadoknadi vremena stigne do još dva pogotka - preko Kadioglua i Kavečija za konačnih 4:1.

Dodajmo još da je Dušan Tadić odigrao ceo meč za Fener, baš kao i Rade Krunić i Edin Džeko, ali ovoga puta nisu došli do izražaja kada su golovi u pitanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke