Dva meseca posle, da li je Serhio Ramos bio loša ideja?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 13.09.2021.
09:05
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava sa Špancem?

psg.fr
psg.fr

Povezane vesti

Ni dva meseca nakon što je potpisao ugovor sa Parižanima, Serhio Ramos nije debitovao za klup. Očekivalo se da će biti spreman posle pauze, ali sada je novi datum 22. septembar i duel protiv Meca.

Dosta je komentara oko njegovih problema sa povredom, a ulje na vatru je dodao komentator Žerom Roten, nekadašnji fudbaler Parižana koji sada radi za RMC Sport.

"U njegovim godinama povreda lista je veoma teška jer ne možeš potpuno da se oporaviš. To se oseća kada god potrčiš, na treningu ili utakmici. Kao bivši igrač mogu da kažem da mirovanje ne pomaže. Moraš da igraš pod bolom da bi zalečio povredu. I to je u njegovim godinama teško, potrebno je dosta utakmica i vremena. Kako će igrati pod stalnim bolom? Veoma sam sumnjičav u vezi toga", rekao je Roten. 

"Kada su ga dovodili pričali su da je to kvalitet više, da će promeniti mentalitet svlačionice. Ali, Kimpembe i Markinjoš su sada bolji igrači od njega i čini mi se da ako Poketino bude menjao štopere samo zbog Ramosovog imena, to će izazvati problem u svlačionici. A trebalo je da bude obrnuto. Iz ove perspektive, dovođenje Ramosa je bio loš potez", kaže bivši reprezentativac Francuske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke