Dva razloga zbog kojih Junajted ne može da smeni Solskjera!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 25.10.2021.
07:56
Izvor: Sportske.net

I posle bruke nema naznaka da će Norvežanin dobiti otkaz...

EPA-EFE/Peter Powell
EPA-EFE/Peter Powell

Povezane vesti

Ole Gunar Solskjer i posle poraza ili bolje rečeno bruke protiv Liverpula ostaje na klupi. To se nije dovodilo u pitanje, ali sada je napravio veliki korak ka otkazu. On je rekao da je ovo najcrnji dan u menadžerskoj karijeri, ali da bi bilo glupo odustati sada kada je blizu.

Blizu čega, pitaju se novinari.

Naime, Solskjerov Junajted je nedorastao ozbiljnim ekipama i to se videlo i juče, a ono najgore tek sledi, posle Totenhema gostovanje u Bergamu i onda meč protiv Sitija pre pauze. Ako nastavi sa serijom loših rezultata, verovatno će se u pauzi razmišljati o novom treneru.

Šta sprečava Junajted da smeni Norvežanina?

Prvo, potpisao je ugovor do 2024. i predstavljen je kao projekat na duži period. Tim je stvaran po njegovom kalupu, novi menadžer bi tražio nove igrače.

Drugo, nema rešenja, Zidan je navodno odbio klupu, on čeka francusku reprezentaciju koju bi preuzeo posle Mundijala, a Antonio Konte izaziva sumnju kod vlasnika. Probem je temperament Italijana koji nikako nije timski igrač, u Junajtedu ne žele da im se ponovi situacija sa Murinjom. Ali opet, Murinjo je doneo dva trofeja, poslednja na "Old Trafordu", ima tome četiri sezone.

No, javnost tvrdi da bi Konte bio dobro rešenje, bez obzira na sve, da je rođeni pobednik. No postavlja se pitanje i Kristijana Ronalda koji je navodno sprečio povratak Kontea pre dve godine u Juventus.

Bilo kako bilo, rešenje se ni ne nazire, a situacija je sve teža.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Monday, 25.10.2021
08:00

Situacija nije sve teza i teza, ona je teska,preteska vec nekoliko godina u nazad.