Dve trenerske bombe - "Rotacija" Hansija Flika i Tomasa Tuhela, koju niko nije očekivao!

Autor: Milovan Longinov
utorak 13.02.2024.
19:15
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo realan scenario?

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Bajern Minhen nije siguran u ostanak Tomasa Tuhela i želi da vrati Hansija Flika!

Ovu vest plasirali su dobro obavešteni izvori iz Bavarske, koji tvrde da određeni broj ljudi u upravi Bajerna smatra da je povratak Hansija Flika najbolja opcija ukoliko Tomas Tuhel ne opravda očekivanja do kraja sezone. 

Istovremeno, isti izvor tvrdi da, iako je polaskan interesovanjem Barselone, za Hansija Flika je povratak u Bajern uvek opcija broj jedan. 

Ovde je važno napomenuti da u klubu više nije Hasan Salihamidžić sa kojim Flik nije najbolje funkcionisao, a da bi dobio podršku Ulija Henesa i većine članova uprave.

Ni tu nije kraj u ovom bombastičnom scenario, jer bi u tom slučaju Tomas Tuhel preuzeo - Barselonu!

Zna se da je Đoan Laporta bio veliki poštovalac Tuhelovog rada, da je impresioniran nemačkom trenerskom školom, ali da Nemac do sada nije bio dostupan.

Ukoliko pak dobije otkaz u Minhenu na leto, upražnjena klupa Barselone bila bi idealna za njega.

Tuhel je i javno poručio da bi jednog dana voleo da radi u Španiji, tako da potencijalni povratak Flika, odlazak Ćavija, otvaraju njegova vrata ka "Kamp nou".

Ko bi u svemu ovome najbolje prošao i da li je za Barsu bolje da juri Flika ili da čeka Tuhela? I da li Bajern treba da otpusti Tuhela i vrati čoveka koji im je doneo evropski trofej 2020. godine?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke