Dvojica debitanata na Sautgejtovom spisku

Autor: Milovan Longinov
utorak 24.05.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net, Beta

Ovo je spisak...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Garet Sautgejt saopštio je danas spisak fudbalera za predstojeće utakmice u Ligi nacija, a na njemu se po prvi put našao igrač Vest Hema Džarod Bouen.

Bouen je ove sezone u Premijer ligi postigao 12 golova, uz 10 asistencija. Pored njega za englesku selekciju će debitovati i igrač Lestera Džejms Džastin.

Engleska će 4. juna gostovati Madjarskoj, tri dana kasnije igraju na gostovanju protiv Nemačke, a zatim 11. i 14. juna dočekuju Italiju i Madjarsku.

Utakmica sa Italijom biće repriza  prošlogodišnjeg finala Evropskog prvenstva, u kojem je pobedu odnela Italija. Meč na Vembliju biće odigran bez publike, pošto je Fudbalski savez Engleske (FA) kažnjen zbog nereda na tom meču.

To će biti pretposlednje okupljanje selekcije pred Svetsko prvenstvo u Kataru, koje se održava od 21. novembra do 18. decembra.

Na spisku se izmedju ostalih nalazi odbrambeni igrač Milana Fikajo Tomori, koji je pomogao timu u osvajanju italijanske Serije A, kao i jedini igrač Mančester junajteda Hari Megvajer.

U napadu engleske selekcije igraće Temi Ejbraham iz Rome, Hari Kejn iz Totenhema, fudbaleri aktuelnog šampiona Mančester sitija, Fil Foden, Džek Griliš i Rahim Sterling, kao i Bukajo Saka iz Arsenala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke