Džaba Jamalove "bombe", Barsina deca razbijena u Pamploni, zablistao Ante Budimir!

Autor: Ivan Cvetković
subota 28.09.2024.
22:57
Izvor: Sportske.net

Katalonci doživeli prvi poraz u domaćem šampionatu u Pamploni.

EPA-EFE/Villar Lopez
EPA-EFE/Villar Lopez

Povezane vesti

Fudbaleri Osasune pobedili su u Pamploni ekipu Barselone rezultatom 4:2 u meču osmog kola španske Primere.

Veliki pobednički niz Katalonaca od sedam pobeda u nacionalnom šampionatu konačno je prekinut na neugodnom gostovanju u Navari, a odsustvo Mark-Andrea ter Štegena se na terenu itekako osetilo.

Domaćinu je bilo potrebno manje od pola sata igre da stekne dva gola prednosti.

Nakon udarca Aresa, Osasuna je stigla do prvog gola kada je u 18. minutu Ante Budimir odlično reagovao na centaršut Saragose i glavom savladao Penju koji menja povređenog Ter Štegena.

Brajan Saragosa se u 28. minutu našao u ulozi strelca, 23-godišnji fudbaler iskoristio je lepo dodavanje Ibanjeza i kao na futsalu lako izbacio iz igre Penju i zatresao praznu mrežu.

Do kraja poluvremena nije bilo značajnijih prilika, da bi početkom drugog dela igre posle pokušaja Levandovskog Pau Viktor postigao gol kojem je "kumovao" golman Erera u 53. minutu.

Hansi Flik je pokušao da razdrma svoj tim uvođenjem Rafinje i Jamala, međutim to na početku nije donelo željene rezultata pošto je Osasuna uvećala svoju prednost u 72. minutu kada je precizan sa penala bio Ante Budimir.

Fantastično veče tima iz Pamplone zaključio je odličan pogodak Abela Bretenosa u 85, pa ni nova "bomba" Lamina Jamala četiri minuta kasnije nije ugrozila veliku pobedu domaćina.
 

Standings provided by Sofascore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke