Džaba pojačanja na "Old trafordu", kad nema NJEGA - fudbaler mora na operaciju

Autor: Sportske Net
petak 30.07.2021.
14:35
Izvor: Sportske.net

Mora na operaciju.

Beta/AP Photo/Dave Thompson
Beta/AP Photo/Dave Thompson

Povezane vesti

Mančester junajted je uspešno poslovao ovog leta. Stigla su dva prilično zvučna pojačanja, Džejdon Sančo i Rafael Varan. 

Iz Borusije je mladi Englez došao posle dve godine dugih pregovora za 90 miliona evra, a on je konačno predstavljen u klubu pre nekoliko dana. Pozicija desnog krila je konačno popunjena, za stalno, nadaju se "đavoli". Potpisao je ugovor na pet godina, što znači da Solskjer na njega računa za daleku budućnost.

Iz Real Madrida dolazi Varan, kojeg je i sam klub zvanično najavio u sredu. Štoper dolazi nekih 50-ak miliona evra i tako upotpunjuje tim na ključnim pozicijama gde je "gorelo". 

Međutim, na "Old trafordu" nisu stigli pošteno ni da se raduju, a već moraju da se suoče sa novim problemima. Jedan od najboljih igrača kluba Markus Rašford posle povreda, zbog kojih je propustio da bude u startnih 11 i na Evropskom prvenstvu u engleskom timu, on će morati na operaciju ramena sledeće nedelje. Ovaj zahvat nije ozbiljnije prirode, ali svakako da će fudbaler morati na pauzu. U klubu se nadaju da će Rašford moći da se vrati u oktobru na teren, ali pitanje je u kakvoj će formi biti za nastavak sezone. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Friday, 30.07.2021
17:00

Rasford nije veliki hendikep.Posle nastupajuce sezone,Junajted nece biti u borbi za titulu.Posle neuspeha u prosloj sezoni bice najmanje iza Sitija i Celzija.Nema centralnog veznog i ofanzivnog veznog.Nece se valjda boriti za titulu sa Fredom,Lingardom i Pereirom.Koliko je vazan Rasford?Precenjena njegova uloga.