Džaba vam novci, moji sinovci - Lans se nije uplašio PSŽ-a, ali nisu izdržali

Autor: Nemanja Janošev
subota 04.12.2021.
22:58
Izvor: Sportske.net

PSŽ jednostavno ne izgleda kao tim...

 EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT

Povezane vesti

Fudbaleri Lansa i Pari Sen Žermen remizirali su 1:1 (0:0) na prepunom stadionu "Bolart Delelis"  u duelu 17. kola Lige 1.

 Bila je ovo jedna od retkih utakmica u francuskom šampionatu gde je Pari Sen Žermen veliki deo meča morao da provede na sopstvenoj polovini. Lans je igrao hrabro, mogao do pobede, što se može reći i za goste, ali na kraju, podela bodova, za nastavak serije remija dva tima.

Lionel Mesi je pogodio stativu u ranoj fazi susreta, Anhel di Marija je imao sjajnu šansu u završnici poluvremena, ali Žan-Luj Leka je briljirao na golu Lansa i upravo je tada tim Maurisija Poketina ozbiljno pritiskao i srećom po domaće, sudija Leteksije je poslao dva tima na odmor.

Imao je Kejlor Navas posla u nekoliko navrata, ali je kapitulirao onda kada se očekivalo da će lako to rešiti u svoju korist. Leo Mesi je izgubio duel na sredini terena od Medine, zahtevao je prekršaj, ali ga nije dobio.Lopta je došla do Fofane koji je "raspalio" poslušavši čitav stadion i probušio je ruke kostarikanskog golmana za eksploziju na "Bolaert Delelisu".

Pobeda je bila toliko blizu, ali onda se pojavio Đini Vajnaldum U 92. minutu i glavom doneo izjednačenje Parižanima nakon što je šansu dobio sa klupe

Sve u svemu, odlična predstava Lansa koji je vezao treći remi što im donosi deobu 4. mesta. dok je Pari Sen Žermen neprikosnoveni lider.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke