Džaka besan na saigrače: "Ko je nervozan neka ide kući"

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 17.05.2022.
11:45
Izvor: Sportske.net

Kapiten pobesneo.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Arsenala Granit Džaka bio je besan na saigrača nakon što je londonski klub sinoć porazom u Njukaslu praktično izgubio šanse da naredne sezone igra Ligu šampiona.

Tim Mikela Artete je pred poslednje kolo Premijer lige došao u situaciju da ne zavisi samo od sebe pa će ukoliko Totenhem pobedi u Noriču ostati bez elite naredne sezone.

Nakon poraza u Njukaslu 2:0, Granit Džaka je bio besan na saigrače.

"Od prvog do poslednjeg minuta nismo zaslužili da se nađemo na terenu. Ovo je neobjašnjivo. Nismo ispoštovali plan koji smo postavili niti smo slušali trenera. Pružili smo očajnu partiju. Ne zaslužejemo da igramo Ligu šampiona niti Ligu Evrope. To je teško prihvatiti. Igrači koji nisu spremni za ovakve utakmice bi trebalo da ostanu kući", rekao je Džaka.

Potom je otišao još oštrije rekavši da bi onaj ko je nervozan trebalo da ostane na klupi ili da ide kući. 

"Potrebni su nam igrači koji žele da igraju. To je bila jedna od naših najvažnijih utakmica. Ekstremno smo razočarali naše pristalice", rekao je Džaka.

Arsenal će u poslednjem kolu dočekati Everton kojem gori za opstanak, dok će Totenhem gostovanjem u Noriču pokušati da se overi plasman u Ligu šampiona nakon očajne sezone u Evropi i prevremene eliminacije iz Lige konferencija.

Večeras se nastavlja Premijer liga utakmicom između Sautemptona i Liverpula, a ukoliko verujete da će izabranici Jirgena Klopa trijumfalno dočekati poslednje kolo u najjačem engleskom šampionatu, kvota koju AdmiralBet nudi na pobedu "Crvenih" iznosi 1,40.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke