Džeko: ''Nije slučajno što je toliko selektora promenjeno, sad smo na dobrom putu!''

Autor: Darko Mitrović
petak 11.10.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Najbolji fudbaler BiH veruje u bolje dane za ''zmajeve''.

EPA-EFE/NIDAL SALJIC
EPA-EFE/NIDAL SALJIC

Povezane vesti

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nije uspela večeras u Zenici da napravi iznenađenje protiv favorizovane Nemačke.

''Panceri'' su slavili sa 2:1 u trećem kolu Lige nacija, a jedini gol za domaće postigao je Edin Džeko dvadesetak minuta pre kraja meča.

On je posle meča izneo svoje utiske u razgovoru za BHT 1.

"Sigurno je bilo dobrih stvari, ali i onih koje nisu bile dobre. Posebno prva dva gola koja smo primili. Koliko god je Nemačka jaka i koristi svaki momenat naše greške, moramo priznati da moramo bolje u nekim situacijama. 

Bila je ovo velika utakmica za dosta naših igrača, možda i najveća u njihovim mladim karijerama, ali pokazali su da su budućnost reprezentacije. Na ovome treba graditi budućnost. Primali smo taj treći gol, pa je poništavan dva puta, a pokazali smo karakter da se vratimo i zabijemo. Bilo je sve otvoreno do poslednjeg minuta, ali idemo dalje", istakao je Džeko.

Sergej Barbarez je već peti selektor BiH u poslednje dve godine, a Džeko veruje da će sa njim na klupi uslediti bolji dani za nacionalni tim.

"Niko ne voli gubiti, ali situacija je takva kakva jeste. Nismo slučajno ni promenili toliko selektora i igrača. Sve je to s nekim razlogom. Bilo je dosta neočekivanih poraza, ali iz svega treba nešto naučiti. Mislim da smo sada na dobrom putu s novim stručnim štabom", zaključio je Džeko.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke