Džerard: "Svaka čast Baloteliju"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 16.09.2014.
23:04
Izvor: Sportske.net

Kapiten Liverpula Stiven Džerard odao je priznanje Mariju Baloteliju nakon trijumfa nad Ludogorecom iako su "Crveni" do pobede stigli tek nakon gola koji je Stivi Dži postigao sa bele tačke.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Fantastičnu utakmicu imali su prilike ljubitelji fudbala da gledaju na "Enfildu" gde je domaći Liverpul ugostio Ludogorec.

Voleli bi navijači Liverpula da je pobeda upisana bez toliko stresa ali su i ovako srećni što su Redsi slavili na povratku u elitno takmičenje.

Tragičar je bio Milan Borjan koji je skrivio penal u 92. minutu utakmice a u pobedonosni pogodak taj kazneni udarac pretvorio je Stiven Džerard koji je posle svega odao priznanje Mariju Baloteliju.

"Svaka čast Baloteliju. Napravio je golgeterski posta ali je u maniru vrhunskog napadača nastavio da radi ono što najbolje ume i to je dalo rezultata. Njegov učinak na večerašnjem meču je jako važan" rekao je Džerard.

Mario Baloteli postigao je prvenac u dresu Liverpula a do vodećeg gola za domaće imao je i nekoliko sjajnih šansi koje nisu pretvorene u gol samo zbog sjajnih intervencija Milana Borjana.

Dodajmo i to da je Stiven Džerad golom sa penala postao tek četvrti Englez koji je premašio kotu od 20 pogodaka u Ligi šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke