Džerard veličao svog druga Suareza i pecnuo legendu kluba!

Autor: Lazar Nikolić
petak 15.04.2022.
18:50
Izvor: Sportske.net

Imali su "specijalan" odnos.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Kroz slavni engleski klub Liverpul prošli su mnogoborojni vrhunski fudbaleri. Klub sa "Enfilda" kroz svoju istoriji imao je igrače od kojih vam zastaje dah, a jedan od njih zasigurno je bio i Urgavajac Luis Suarez.

Suarez je u Liverpulu proveo tri godine i ostavio dubok trag u engleskom velikanu, ne toliko kroz trofeje (osvojio samo jedan Liga kup) mnogo više svojim fenomenalnim partijama i golovima.

Sada je ubojiti Urugvajac u Atletiku iz Madrida, a koliko je jak utisak ostavio na "Enfildu" dovoljno govori izjava legendarnog kapitena "Redsa" Stivena Džearda data za "Skaj sports" osam godina nakon što je Suarez napustio klub.

„Igrao sam sa nekim fantastičnim igračima poput Ćabija Alonsa, Havijera Maskerana i Fernanda Toresa, ali Suarez je bio drugačiji. To se prosto osećalo, bez obzira protiv koga biste igrali. Takav je bio i na treningu“, rekao je sadašnji trener Aston Vile, Stiven Džerard.

"Posle jednog treninga odlazio sam sa terena sa Džejmijem Karagerom i on je govorio koliko je Luis dobar. Rekao mi je da ne želi da igra protiv njega svakog dana na treningu. Mogao je da vas osramoti pred saigračima, a mislim da nije toga bio ni svestan. Dominirao je, mogao je da vas pregazi", priseća se Džerard vremena provedenog sa Suarezom.

Luis Suarez je odigrao 110 utakmica za Liverpul i postigao 69 golova, nakon tri sezone u klubu, otišao je u Barselonu.

Legende Liverpula Džerard i Suarez sigurno će bodriti svoj bivši tim u polufinalu FA Kupa protiv Mančester sitija sutra od 16.30. Ako i vi imate simaptije prema "Redsima" ili jednostavno smtatrate da su bolji od "Građana" posetite AdmiralBet i kladite se na Liverpul. Kvota je odlična!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke