E, ovo još nije bilo, nude Kutinja u zamenu za oproštaj dugova!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 31.05.2021.
11:38
Izvor: Sportske.net

Tužna sudbina Brazilca...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona čini sve kako bi se oslobodila Felipea Kutinja. Oni su Brazilca kupili od Liverpula za 160 miliona sa bonusima, koje većinom nije ispunio, On je odigrao 90 mečeva za Barsu postigao 24 gola, proveo godinu dana na pozajmicu u Bajernu. Klub ne računa na njega, ali ima ugovor i 14.5 miliona evra platu koja je kamen oko vrata klubu.

Zbog toga je Barsa došla na zanimljivu ideju, vratili bi ga Liverpulu, ako bi im Redsi oprostili dug od 50 miliona za Brazilca, rata koju još nisu platili.

Iako se često pominje eventualni povratak Brazilca na "Enfild", Redsi nisu baš zagrejani, naime oni ne smatraju da će im Kutinjo biti od koristi, čak i ako smanji značajno primanja. 

NBarsa je u dugovima oko milijardu evra, probaće da se oslobode Albe koga želi Atletiko, Busketsa koji bi u Bajern, a prodali bi i Grizmana PSŽ. Uz to, klub bi mogli da napuste Pjanić, Dembele, kao i par mlađih igrača, ali je za većinu etabliranih problem ogromna plata koju imaju i koju ne mogu da dobiju u drugim klubovima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke