Edi Hau: "Jako sam razočaran, ovo je bolno"

Autor: Sportske Net
četvrtak 14.12.2023.
15:30
Izvor: Sportske.net

Pored Njukalsa, takmičenje u Ligi šampiona završio je i Mančester junajted, tako da će Premijer liga na žrebu za osminu finala u ponedeljak imati samo dva kluba - Mančester siti i Arsenal.

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Trener fudbalera Njukasla Edi Hau rekao je da je bol koji njegov tim oseća zbog eliminacije iz Lige šampiona velika motivacija za nastavak sezone.

"Veoma sam razočaran. Ovo se teško podnosi", rekao je sinoć Hau posle poraza njegovog tima od Milana sa 2:1 u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

I Njukasl i Milan su eliminisani iz Lige šampiona, nakon što je italijanski tim pobedio na Sent Džejms Parku i tako omogućio Pari Sen Žermenu da, uz Borusiju Dortmund, prođe u osminu finala Lige šampiona iz Grupe F.

Milan je makar dobio utešnu nagradu pošto će takmičenje nastaviti u Ligi Evropa, dok je Njukasl prvi nastup u Ligi šampiona u poslednjih 20 godina završio na poslednjem mestu na tabeli.

"Žao mi je igrača. Video sam koliko su dali i koliko su bili posvećeni. Uopšte ne mogu da ih krivim. Ovo je bolno i za njih i za mene, jer znam kakvi su profesionalci i koliko su želeli uspeh", rekao je Hau, prenosi "BBC".

"Uvek kada ne postignete ono što želite, morate to razočarenje da pretvorite u gorivo. To je uvek bio moj način. Bol koju osećaš sada mora biti motivacija za sutra. Sada moramo da se fokusiramo na Premijer ligu", dodao je trener Njukasla.

Pored Njukalsa, takmičenje u Ligi šampiona završio je i Mančester junajted, tako da će Premijer liga na žrebu za osminu finala u ponedeljak imati samo dva kluba - Mančester siti i Arsenal, što je najslabiji rezultat Premijer lige u poslednjih 11 godina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke