Ekonom za 30 godina službe od Barse dobio "šut kartu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 08.07.2014.
15:45
Izvor: Sportske.net

Jedan od najomiljenijih likova iz svlačionice Barselone razrešen je dužnosti posle 30 godina rada bez bilo kakvog objašnjenja i to dan pošto je stigao sa odmora.

Povezane vesti

Da veliki klubovi nekada ne obrate dovoljno pažnje na ljude koji su im verno služili godinama najbolje pokazuje slučaj Ćema Korbelje, dugogodišnjeg ekonoma Barselone.

Simpatični čičica u utorak je dobio direktivu da napusti svoje radno mesto, samo dan nakon što se vratio sa kraćeg godišnjeg odmora a nedelju dana pre početka priprema.

Ćema Korbelja bio je jedan od najomiljenijih likova u svlačionici prvog tima Barselone a u klub je stigao u vreme kada je Dijego Armando Maradona potpisao ugovor sa Kataloncima, sada već davne 1982. godine.

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta kratko je prokomentarisao da je Korbelja razrešen dužnosti i da je to odluka kluba, ali da će dugogodišnji ekonom moći da izabere da li želi u penziju ili na neko radno mesto koje nema veze sa prvim timom.

Ukoliko ne dođe do nekakvog preokreta, Mesi i ostatak prvog tima neće više imati priliku da svakodnevno viđa Ćema Korbelju zvanog "Predsednik", koji je posle trideset godina službe u Barseloni dobio "šut kartu".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

0 Komentara

Molimo vas prijavite se ili registrujte kako bi mogli da ostavite komentar.