Eksplozija talenta, Ivan Ilić na meti tri velikana, zna se i cena!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 14.04.2022.
09:52
Izvor: Sportske.net

Zaista meteorski uspon...

EMANUELE PENNACCHIO
EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Ivan Ilić igra sjajnu sezonu u Veroni. "Skaljeri" su imali "nos" za mladog igrača, prvo je stigao na pozajmicu iz Mančester Sitija (prethodno su ga Englezi slali u Zvezdu, Zemun i Bredu), Italijani su ga otkupili za deset miliona evra prošlog leta.

Odličan posao, Ilić je zaigrao još bolje, standardan je kod Tudora, ima prostora za igru, žuto-plavi su u sredini tabele.

Naravno, pojavili su se veći klubovi, srpski reprezentativac ima 21 godinu i već solidno iskustva, debitovao je kod Piksija za nacionalni tim i ako ovako nastavi siguran je putnik za Mundijal.

Sada su pred njim dva puta. Da potpiše novi ugovor sa Veronom, čime bi povećao skromna primanja, ili da bude prodat, što je verovatnija opcija u slučaju da stigne ponuda oko 20 miliona. Procena je da bi za 20 plus bonuse Verona napunila kasu, klub ima jedan od najmanjih budžeta u Seriji A i mogli bi dobro da zarade na Srbinu.

Pojavili su se milanski klubovi, "Rosoneri" traže igrače u veznom redu, kao i Napoli koji će, po svemu sudeći prodati Fabijana Ruiza ili Zjelinskog. 

Verona nekoga mora da žrtvuje, Ilić je zbog godina skuplji od Antonina Baraka i traženiji, kada su u pitanju veliki klubovi, pa bi mogao da posle dve godine napusti "Bentegodi".

U narednom kolu Verona igra protiv Atalante, oba naša igrača, Ilić i Lazović su najavljeni u timu gostiju. 

AdmiralBet nudi kvotu od 7.23 da Ilić daje gol u Bergamu, pa pokušajte...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke