Embape u centru skandala, deluje preterano i baš na današanji dan?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 15.10.2024.
10:30
Izvor: Sportske.net

Francuz na udaru.

EPA-EFE/CATI CLADERA
EPA-EFE/CATI CLADERA

Povezane vesti

Skandal koji je potresao Madrid, Pariz i Stokholm - Kilijan Embape je u centru pažnje zbog slučaja silovanja u jednom švedskom hotelu.

Vest su prvo pustili švedski mediji, pozivajući se na izvore iz policije, a koji kažu da je žrtva zatražila pomoć lekara. U policijskom izveštaju takođe stoji da se ovaj događaj dogodio prošlog četvrtka u hotelu Bank, u kom je boravio i Embape, tokom svoja dva slobodna dana. 

Madridski mediji su mirni, veruju da je čitava priča prenapumpana, te da se iza svega krije ono što je baš danas - saslušanje povodom postupka koji je Embape pokrenuo zbog neisplaćenih bonusa od Pari Sen Žermena. 

Francuski mediji, odnosno najpre francuske agencije, prenele su ove vesti, uz napomenu da su došle u kontakt sa žrtvom koja je bila hospitalizovana sa fizičkim povredama posle ovog napada. Problem je i taj što je švedski zakon rigorozan u slučajevima silovanja i što policija ispituje sve detalje, te se podigla ogromna bura.

Policija je obavila detaljan uviđaj sa jasnim kretanjima Embapea te večeri, koji je najpre večerao u jednom restoranu, a potom otišao i u noćni klub pod nazivom "V". 

Embape je brzo reagovao, i javno putem Tvitera, na kom je napisao da su ovo lažne optužbe, te je i direktno upirao prstom u PSŽ, zbog današnjeg saslušanja.

"Lažne vesti! Postaje sve predvidivo, baš pred saslušanje i to je kao slučajno", poručio je Embape.

Podsetimo, PSŽ je odbio da isplati Embapeu 55 miliona evra na osnovu bonusa na "vernost", Liga 1 takođe je donela pravnu odluku da klub isplati novac, ali su Parižani odlučili da čitava stvar završi na sudu.

Embape je vidno besan, zna se da je otišao iz Pariza na zadnja vrata, a ovo je zaista veliki skandal i pritisak na zvezdu Real Madrida.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke