Emeri kipti, da li je faul nad Mesijem bio za crveni karton?

Autor: Stefan Matić
nedelja 25.04.2021.
22:21
Izvor: Sportske.net

Ili je isključenje dodeljeno samo zato što je Argentinac bio sa druge strane.

EPA-EFE/Domenech Castello
EPA-EFE/Domenech Castello

Povezane vesti

Danas smo imali odličan meč na "Keramici" gde je Viljareal ugostio Barselonu. 

Katalonci su slavili posle preokreta, Grizman je u dva navrata pronašao mrežu kako bi nadomestio deficit njegovog tima nastalim golom Čukvuezea.

Barsa je slavila sa 2:1, dodatno im je pomoglo i to što je Viljareal ostao sa igračem manje u 65. minutu. Trigeros je dobio direktan crveni karton, Španac jeste prvi stigao do lopte, ali Mesi je posla dobrano propatio. 

"Došao je do lopte, u inerciji se okliznuo i dodirnuo Mesija. Ali ja ostajem sa jednim pitanjem. Da su uloge bile okrenute, da li bi onda bilo isto isključenje?!", saopštio je Emeri po kraju meča. 

Ceo incident možete videti OVDE. Start jeste bio agresivan, Trigeros je u prijemu napravio grešku zbog koje je kasnije dobio isključenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P.S.
Monday, 26.04.2021
13:32

Na osnovu ovog snimka iz ovog ugla ne bih mu dao crveni. Međutim na usporenom snimku iz drugog ugla jasno se vidi da je start bio ne samo brutalan već i izuzetno opasan, toliko da je Messi imao ludu sreću što nije završio karijeru ili prošao 'samo' sa vrlo teškom povredom. Možda Trigeros u tom startu iz tog položaja na zemlji nije mogao da spusti nogu, možda nije imao nikakvu nameru da povredi protivnika, ali je start bio takav da je crveni karton apsolutno čist i zaslužen.

avatar
Don Andres
Sunday, 25.04.2021
22:36

sve u svemu mozda nije morao crveni ali kaze lik 'dodirnuo messija' hahah znaci, nije mnogo falilo da mu polomi zglob. koliko god da je nenamjerno bilo, kontakt je bio vise nego ozbiljan