Emerson priznao, evo čega se plaše fudbaleri Čelsija!

Autor: Beta Beta
utorak 12.03.2019.
21:29
Izvor: Beta

"Plavce" čeka teško leto...

Beta/Anthony Devlin/PA via AP
Beta/Anthony Devlin/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaler Čelsija Emerson Palmijeri rekao je danas da se igrači londonske ekipe plaše odlaska Edena Azara, ali da veruje da će Belgijanac ostati na Stamford Bridžu.

Emerson u poslednje vreme ima veću minutažu, otkako je došao iz Rome prošlog januara.

On je u poslednja dva meča bio starter, uključujući i utakmicu sa Vulverhemptonom (1:1) u nedelju, u kojoj je bod Čelsiju doneo Eden Azar golom u nadoknadi vremena.

Azar je postigao 13 golova u prvenstvu ove sezone, pet više nego bilo koji saigrač, a imao je i sedam asistencija, takođe najviše u svojoj ekipi. Belgijanac je na meti Reala, a sve je "zakuvao" povratak Zinedina Zidana na klupu madridskog kluba.

"On svakodnevno pokazuje koliko nam je važan. Imamo mnogo kvalitetnih igrača u timu, ali on je na drugom nivou i jedan od najboljih na svetu. Ne vidim da će otići, ali nikad se ne zna u fudbalu. Kao i navijači Čelsija i mi se plašimo da bi on mogao da ode, ali verujem da će ostati, svi zaista želimo da ostane", rekao je Emerson za Skaj.

Posle 30 kola Čelsi je šesti na tabeli sa tri boda zaostatka, ali i utakmicom manje za Arsenalom na četvrtom mestu, koje vodi u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alex DeLarge
Wednesday, 13.03.2019
10:04

Zidan ponovo trener Reala, a on da se zlopati u Celsiju?... Decko je vec bivsi igrac Celskija i samo odradjuje ono sto mora.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 13.03.2019
08:43

Mnogo toga menja povratak Zidana. Mozda je jedan od uslova bio da se rese Balea i dovede Hazard,svi znamo da je to Zidan uvek hteo . Celsi nema prelazni rok,mozda ne odu u Ligu Sampiona. Ako je propuste,tesko da ce Hazard igrati Ligu Evrope jos jednu godinu i da zna da tim ne moze da se pojaca ,a konkurencija moze i hoce. Celsi ima jos manje sanse da sledece godine zavrsi u top4 zbog svih okolnosti.

avatar
Stabber
Wednesday, 13.03.2019
00:15

Ja sam se vec oprostio od Azara, on nema perspektive sa Celsijem, sve pogresna ulaganja i to je to.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 13.03.2019
10:12

Azar je vec odavno mislima u madridu i bolje je za chelsea da ga proda jer ce onda ekipa da krene da dobja tu naviku da nemogu samo na njega da se oslone i da moraju da igraju jedan za drugog, a za chelsea ce to biti samo plus dobice nesto novca a nece mocu da potrose sto znaci da ce vise ulagati u omladince .
i za sada je najbolje da chelsea se vrati dva koraka unazad dobro razmisli i isplanira buducnost i onda kad je sve definirano treba punom snagom napred jedino tako cemo imatu uspeha .

avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.03.2019
19:39

Tacno za ovaj komentar dole ali u ovakvoj situaciji nije problem zrtvovati sezonu i mozemo da dobije mnogo za buducnost. Znas li ti sta bi znacilo Abrahamu, Pulisicu, Odoiju, Ampaduu, Rubenu da budu starteri sledece sezone? Pa sta ako jednu sezonu zavrsimo na sredini, nije prvi put.

avatar
Stabber
Wednesday, 13.03.2019
15:40

Tako moze samo mali klub da se oslanja na igrace iz akademije, de si ti video ozbiljan klub koji se bori za LS sa igracima iz akademije? Daj ne pisi svasta