Emocije bukte, Lukaku se bolnim rečima oprostio od Intera

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 15.08.2021.
12:40
Izvor: Sportske.net

Belgijanac otvorio dušu.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Doskorašnji fudbaler Intera Romelu Lukaku, koji je posle dve godine napustio "Neroazure" i vratio se u Čelsi, emotivnom porukom na Instagramu oprostio se od navijača milanskog kluba, koji su mu ostali u srcu.

Belgijaski napadač je na popularnoj društvenoj mreži rekapitulirao dve sezone na "Đuzepe Meaci" i na sve načine pokušao da ubedi navijače ne bi li razumeli njegov potez.

"Prva sezona se završila na najteži mogući način (porazom u finalu Lige Evrope u kojoj je dao autogol), ali dali ste mi snagu da nastavim. Zbog toga smo i postali šampioni. Davao sam maksimum tokom svakog treninga i utakmice kako bih vas učinio srećnim", počeo je Lukaku obraćanje navijačima koji su nedavno razvili transparent na stadionu u želji da ostane u klubu.

Zatim je prešao na razloge povratka u Čelsi.

"To mi je bila životna šansa i mislim da sam u fazi karijere u kojoj mi se pruža prilika koju su oduvek sanjao. Jedna stvar je sigurna. Biću Interista zauvek, zato što bez vas ne bih bio igrač kakav sam danas. Zahvaljujem vas se iz dna duše. Volim vas! Hvala vam na svemu zauvek. Napred Inter!, zaključio je Lukaku.

Belgijanac je predstavljen na "Stamford Bridžu", a prvi trening u sezoni odradiće sa saigračima već početkom nedelje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Sunday, 15.08.2021
18:58

Takva su vremena da je 'izazov' igrati za bogate klubove. Mesi, Lukaku, Ramos, Donaruma... srecno u nastavku. Inter su napustali i bolji igraci pa je opet ostao gigant.

avatar
mrancic
Sunday, 15.08.2021
17:43

Svi koji predju u drugi klub za vece pare placu.Lukaku,Mesi...